Alumina Powder
با توجه به افزايش روزافزون جمعيت و نياز به توليد بيشتر مواد غذايي، مشكلات فراواني ازجمله آلودگيهای ميكروبي در مراحل مختلف توليد، نگهداری، فرآوری، توزيع و مصرف آنها وجود دارد؛ بنابراين کنترل ميكروارگانيسمهای مخاطره آميز امری اجتناب ناپذير است. قارچ ها ازجمله ميكروارگانيسم هايي هستند که بايد کنترل شوند زيرا ميتوانند از لحاظ کمي خسارات زيادی به مواد غذايي وارد کنند. همچنين علاوه براين ميتوانند در شرايط نامناسب توليد و نگهداری مواد غذايي مايكوتوکسينهای زيادی را توليد نمايند. قارچ ها علاوه بر کاهش ارزش غذايي به دليل اثر بر مواد مغذی متشكل غذاها از طريق توليد مايكوتوکسينها اثرات مخرب و شديدی نظير سرطان زايي، ناقص الخلقه زايي و کاهش رشد، مهار سيستم ايمني و جهش زايي را در موجودات زنده ايجاد ميکنند. طيف وسيعي از انواع قارچ های کپكي مانند آسپرژيلوسها، پنيسيليومها، فوزاريومها قادر به توليد مقادير زيادی از مايكوتوکسينهای خطرناک اند. يكي از انواع ميكوتوکسينها، آفلاتوکسين است که آسپرژيلوس فالووس و آسپرژيلوس پارازيتيكوس ميتوانند آن را توليد کنند. آفلاتوکسين به عنوان عامل مسموميت حاد و سرطان زا شناخته شده است. گونه های جنس آسپرژيلوس قادر به توليد اسپور فراوان بوده و توسط باد و حشرات ميتوانند در همه جا گسترش يابند. توانايي بالای آنها در شرايط سخت محيطي سبب شده است که قدرت رقابت با ساير موجودات را بر سر بستره غذايي داشته باشند. آسپرژيلوس فلاووس و آسپرژيلوس نيجر معمولترين پاتوژنهای اين جنس هستند. آسپرژيلوس فلاووس در فساد مواد غذايي دخالت دارد.